info@sylviabaars.nl - 0618290689

Locaties & Paarden

Sessie zonder paard
Sessies zonder paard vinden plaats aan de Houweningestraat 50 in Dordrecht of op een andere locatie in overleg. De locatie is afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Coachsessies met paarden
Mijn vaste werkplek voor coaching met hulp van paarden is een zorgboerderij in Nieuw Lekkerland. Ik werk hier op maandag & donderdag, de sessies vinden buiten plaats.
Dit is een mooie, fijne en rustige locatie. De paarden en pony''s waar ik mee mag werken zijn vertrouwd met mensen, leven vrij buiten in de kudde en zijn er aan gewend om ingezet te worden als co-coach bij coachsessies. Andere locaties zijn ook mogelijk, dit gaat in overleg.

Coachsessies met een paard vinden plaats op een locatie waar privacy, vertrouwelijkheid en veiligheid voor mens en paard gewaarborgd zijn.

Wandelcoaching                                                        Wandelcoachsessies vinden plaats in de mooie natuur van de Biesbosch. Een andere locatie is bespreekbaar.

De paarden

Bubbels

Dolly

Lass

Smurf

Contactgegevens

Sylvia Baars                                          Loopbaanbegeleiding & Coaching
Inzicht met hulp van paarden
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel.: 06-18290689                                Dordrecht

Aangesloten bij

   

   

 

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling: https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/
 

Copyrights © Sylvia Baars. Alle rechten voorbehouden.