Skip to main content

Agenda

Week van de HSP 

van 10 t/m 16 juni 2024 is de Week van de HSP. In deze week kan je als HSP'er kosteloos of tegen gereduceerd tarief kennismaken met het aanbod van verschillende professionals. 

Kijk voor het aanbod op: https://weekvandehsp.nl/

Week van de Loopbaan

Van 16 t/m 20 september 2024 wordt door Noloc de Week van de Loopbaan georganiseerd. De jaarlijks terugkerende nationale Week van de Loopbaan staat in het teken van ontwikkelen. Door de veranderende arbeidsmarkt is investeren in personeel belangrijker dan ooit. Noloc wil hiermee aandacht geven aan het belang van Leven-Lang-Ontwikkelen én aan alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Deskundig en op maat gegeven ontwikkelgesprekken zorgen voor het behoud, binden en boeien van werknemers. In deze week kunnen werknemers, werkzoekenden en werkgevers vrijblijvend en kosteloos een (ontwikkel- of advies)gesprek aanvragen bij een Register Loopbaanprofessional. 

Week van de Werkstress

Van 11-15 november 2024 is voor de negende keer de week van de werkstress. In deze week wordt (extra) veel aandacht besteed aan het bestrijden van werkstress. In de afgelopen jaren is inhoudelijke focus van de Week van Werkstress steeds meer verlegd van werkstress naar werkplezier, preventie en ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op: https://www.wvdws.nl/