Werkgevers

Door de snel veranderende arbeidsmarkt is investeren in personeel belangrijker dan ooit. Deskundig en op maat gegeven ontwikkelgesprekken (bijvoorbeeld als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelplan) en teambuilding zorgen voor het boeien, binden en
behouden van betrokken én energieke werknemers. Het stimuleert medewerkers zich te ontwikkelen en naar de toekomst te kijken. 

Het verlagen van ziekteverzuim, vitaliteit, interne mobiliteit, leven lang ontwikkelen, het begeleiden van starters en stress- en burn-out preventie zijn belangrijke actuele thema's voor organisaties. Het aantal mensen met burn-outklachten stijgt al jaren en kost je als werkgever al snel 250 euro per dag! 

In 2022 was het langdurend verzuim door stress-gerelateerde klachten 13 procent hoger dan voor de coronapandemie in 2019, blijkt uit cijfers van de arbodiensten Arboned en HumanCapitalCare. Medewerkers met spanningsklachten zijn gemiddeld 195 dagen niet aan het werk. Bij overspanning zijn dat gemiddeld 228 dagen en bij een burn-out zelfs 288 dagen. 

Onderstaand aanbod draagt bij aan de ondersteuning van deze thema's in jouw organisatie en aan mentaal sterke medewerkers. Maatwerk is altijd mogelijk, neem vrijblijvend contact op!

Contactgegevens

Sylvia Baars                          Loopbaanbegeleiding, Coaching & Therapie
Inzicht met hulp van paarden  Houweningestraat 50 3312 PM Dordrecht
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel.: 06-18290689
KvK: 57853509

Noloc: 4128
Sylvia Baars is aangesloten bij VIV en 
RBCZ en in het bezit van AGB codes.

  • Ma t/m do    09.00-17.30uur 

  • Vrijdag          09.00-12.00uur


Copyrights © Sylvia Baars. Alle rechten voorbehouden.